VIDEO | Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți peste șase luni: ”Noi acum înseamnă 3”. Primul lor copil va fi fetiță

Clipul, urcat de Smiley pe canalul său oficial, se intitulează ”Noi acum înseamnă 3”, ceea ce ar putea da, probabil, și titlul următoare sale melodii.

”A început joaca! Suntem fericiți, ne simțim și mici, și mari, râdem, dar și plângem de emoții, începem să ne conturăm un Acasă al nostru. Împărțim cu voi, prin acest video, bucuria noastră care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar și la propriu Mulțumim de răbdare, de susținere și de mesaje. ❤”, e descrierea filmării.

Gina vrea s-o boteze Maria

Cei doi au mărturisit că vor avea o fetiță, iar Gina își dorește să-i dea numele Maria.

Urmărește cel mai nou VIDEO

”Gina dorea băiat. Când am aflat, eu am fost mai emoționat. Tații de fete devin foarte sensibili. Suntem victime totale. Va fi un om pentru care voi face orice. Ne vom juca mult”, a spus Smiley.

Veneam la o filmare, i-am zis să nu se culce, că trebuie să-i spun ceva. I-am arătat testul de sarcină și i-am arătat că sunt însărcinată. Ne uitam unul la altul și râdeam de fericire.

Gina Pistol:

Gina Pistol, despre faptul că vor deveni părinți. ”În sfârsit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii trei ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emotie în viața noastră. Împărțim cu voi acest oracol video, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro