Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

VIDEO | Imagini uluitoare dintr-un tren care circula pe ruta Brașov – București. Pasageri înghesuiți și fără măști

De
Paul Tecuceanu,

Sâmbătă, 23 mai 2020, 22:35

Controlorul de bilete nu le-a atras atenția călătorilor să poarte măști de protecție. Mulți pasageri aveau măștile la ei, dar le țineau sub bărbie, conform sursei citate.

Cetățenii sunt obligați să poarte măști de protecție în
în toate spațiile publice închise – în magazine, în mijloacele de transport în comun, deci și în tren, precum și la locul de muncă.

Mai mult, regulile pentru călătoria cu trenul în starea de alertă spun că pasagerii trebuie să păstreze distanța între ei. „Pe scaunele existente în gară, se va semnaliza prin aplicarea de stickere locurile unde se pot așeza persoanele (de preferat un loc ocupat, unul liber)”, se arată în ordinul publicat în Monitorul Oficial.

Citeşte şi:

Cum arată lupta cu COVID-19 într-un spital din Chicago. Asistentă medicală româncă: „Am crezut că sunt condamnată la moarte. Acum, vrem să privim lucrurile altfel”

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

S-a iubit cu „Prințul” Cristea și cu un alt internațional român, iar acum e milionară la New York

GSP.RO

S-a iubit cu „Prințul” Cristea și cu un alt internațional român, iar acum e milionară la New York


Horoscop 24 mai 2020. Capricornii, ca de obicei, sunt acaparați de muncă

HOROSCOP

Horoscop 24 mai 2020. Capricornii, ca de obicei, sunt acaparați de muncă

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro