VIDEO | Intervenție în forță a poliției la mitingul de la Berlin împotriva măsurilor impuse de coronavirus

Poliţia germană a dispersat un miting de protest împotriva măsurilor impuse pentru a opri răspândirea coronavirusului şi i-a obligat să coboare de pe o scenă pe organizatori, scrie Stiridiaspora.ro

Poliţia a dat jos de pe scenă mai mulţi organizatori, în strigătele şi huiduielile participanţilor la manifestaţie, folosind de asemenea forţa fizică când o persoană a refuzat să se conformeze.

https://www.youtube.com/watch?v=LzfJboYDkmM&feature=emb_title

Poliţia a întrerupt evenimentul, la care au luat parte aproximativ 20.000 de persoane, pe motiv că organizatorii nu au asigurat reglementările de siguranţă cerute. Majoritatea participanţilor la eveniment nu purtau măşti de protecţie şi nu respectau distanţarea socială.Când participanţii au fost opriţi să meargă mai departe, poliţia le-a declarat că ei comit delicte, ceea ce a dus la alte ţipete şi huiduieli.

Poliţia din Berlin, care folosind megafoane a cerut în mod repetat manifestanţilor să respecte distanţarea, a anunţat pe Twitter că a depus plângere împotriva organizatorului evenimentului din cauza „nerespectării regulilor de igienă”.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>Crowds gathered in Berlin on Saturday to protest against restrictions put in place to combat the spread of coronavirus.<br><br>The demonstration was titled "The End of the Pandemic – Freedom Day" <a href=”https://t.co/hB8VCTh1S4″>pic.twitter.com/hB8VCTh1S4</a></p>— Bloomberg QuickTake (@QuickTake) <a href=”https://twitter.com/QuickTake/status/1289514909286322182?ref_src=twsrc%5Etfw”>August 1, 2020</a></blockquote> <script async…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro