VIDEO | Interviu cu „Domnul Alocație”, Robert Sighiartău, secretarul general al PNL: „Tăriceanu n-a făcut decât să fie la butoniera lui Liviu Dragnea și să aplice tot ce a vrut el”

Robert Sighiartău este deputatul PNL care a reușit să dubleze alocaţiile pentru copii de două ori în patru ani. În 2015, partidul său, aflat şi atunci în Opoziţie, a obținut o majorare de la 42 de lei la 84 de lei, iar patru ani mai târziu tot el a fost omul din spatele amendamentului la bugetul de stat care a dus la dublarea alocaţiilor.

În interviul dat pentru cititorii Libertatea, liderul liberal, deputat de Bistrița, a vorbit despre legea alocaților pentru copii, cea datorită căreia a devenit cunoscut, dar și despre alianțele pentru alegerile parlamentare și prezidențiale.

„PSD a mai furat o alocație pentru copii”

– Cum ați devenit „Domnul Alocație”?
– A fost un proiect inițiat anul trecut, l-am promovat de la începerea anului școlar. L-am propus, l-au respins la comisii, apoi în plenul Senatului. Și atunci am zis că e cazul să depun un amendament și la buget, pentru mărirea alocațiilor. Și în…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro