VIDEO | Petrecere cu hore și dedicații pentru un candidat PNL dintr-o comună de lângă Timișoara. Amendat cu 5.000 de lei, politicianul susține că e la mare

Comuna timișeană Giarmata, aflată la 20 de kilometri de Timișoara, a fost în noaptea de sâmbătă spre duminică loc de petrecere. S-au dat dedicații, s-au încins hore și s-a strigat „Domnul Marcel, cel mai tare primar”. Asta pentru că petrecerea, la care, potrivit surselor Libertatea, au luat parte mai mult de 50 de persoane, care nu au păstrat distanțarea, a fost dată de Marcel Deac, candidatul PNL la primăria din Giarmata.

„Ăsta e primarul de care avem nevoie, fapte, nu vorbe!”, s-a urlat în microfon undeva în câmp, la doi-trei kilometri de casele din comuna timișeană Giarmata, aflată la nici 20 de kilometri de Timișoara. 

Acolo, în apropiere de balta de pescuit, a avut loc o petrecere de pomină. Zeci de oameni au dansat și au chefuit, ca și cum țara nu ar traversa criza COVID-19 și nu astfel de evenimente nu ar fi interzise. 

Petrecerea a fost dată de candidatul PNL din comună, care a decis să-i cheme pe tineri, să-i cunoască. Unii dintre aceștia au apărut chiar cu tricouri pe care era scris sloganul PNL – „Fapte, nu vorbe”. 

Marcel Deac Iancău (centru) candidează la primăria comunei Giarmata. În fotografie, el este alături de…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro