HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE: Patru zodii trebuie să ia decizii grele azi. Iată în ce situaţii sunt puse

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE – Berbec 

În plan relaţional, creşte astăzi riscul de a experimenta tensiuni, fie în raport cu persoana iubită, fie în relaţie cu cei cu care lucrezi. Din acest motiv, este foarte important să ai grijă cum te porţi cu ei, cum reacţionezi atunci când se spun sau se fac lucruri care deviază de la un plan pe care vi l-aţi făcut împreună sau de la comportamentul lor obişnuit. Încearcă să ai mai multă răbdare în raport cu cei de lângă tine, mai ales dacă există chestiuni pe care ei nu le pot controla şi nu ai nici tu o influenţă asupra lor.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE – Taur 

După câteva zile destul de pline şi agitate, pare că te-a ajuns oboseala în cele din urmă. Din câte se pare, nici nu puteai face mare lucru pentru a schimba evoluţia lucrurilor, motiv pentru care nu ai de ce să te simţi vinovat(ă) că s-a ajuns aici. Caută mai bine să îţi faci loc în program pentru odihnă, să eviţi mediile care pun şi mai multă presiune asupra ta. În felul acesta, vei reuşi să îţi recapeţi dispoziţia bună şi capacitatea de a depune un efort mai intens la serviciu. Trebuie să ai un ritm susţinut la locul de muncă.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE – Gemeni

Astăzi ţi-ar putea fi dificil să te împarţi între proiectele curente şi planurile de viitor, între viaţa socială şi cea sentimentală….
Citeste continuarea articolului pe mediafax.ro