HOROSCOP 7 OCTOMBRIE: Trei zodii sunt mai hotărâte ca niciodată. Vezi care sunt ele şi ce realizează azi

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE – Berbec

Pentru tine, aceasta este o zi perfectă în care să îţi dai întâlniri sau să te ocupi de negocieri. Acest lucru se datorează faptului că abilităţile tale de comunicare sunt potenţate astăzi de astre, iar orice va fi subiectul tratat în cadrul acestor interacţiuni, vei reuşi să le faci faţă fără probleme. Iată aşadar o oportunitate bună să pui pe tapet chestiuni care altfel ar fi condus la conflict sau nu ţi-ai fi găsit prea uşor cuvintele pentru ele. Este un context potrivit şi pentru întâlniri romantice, indiferent dacă eşti deja într-o relaţie sau doar ai pus ochii pe cineva.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE – Taur

S-ar putea ca astăzi să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. S-ar putea ca acestea să nu vină neapărat pe filiera domeniului tău principal de activitate sau a companiei în care lucrezi. Poate fi vorba, de exemplu, de comisioane, de proiecte suplimentare sau alte iniţiative cu caracter de profit pe care le derulezi după programul de la muncă. În orice caz, cert este că stai destul de bine la acest nivel şi în plus faţă de asta, îţi şi organizezi bine cheltuielile şi sumele care intră la buget.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE – Gemeni

Te numeri astăzi printre semnele care se bucură de o dispoziţie bună. Interacţionezi vesel şi spontan cu cei dragi, iar asta…
Citeste continuarea articolului pe mediafax.ro