Marcel Ciolacu, despre amânarea alegerilor parlamentare: Este posibil ca un proiect să fie depus la Parlament

Este posibil ca un proiect privind amânarea alegerilor să fie depus la Parlament, a declarat joi seara preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Întrebat la Antena 3 dacă se pot ţine alegeri în condiţiile în care în România se înregistrează peste 2.000 de cazuri de Covid pe zi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns: ”Nu, dar nu îi interesează altceva, decât să ţină alegerile, să înjure PSD-ul. (…) Lumea va avea o lehamite să meargă, mai ales după aceste imagini, lumea va avea o lehamite să mai vină la vot, pentru că nu mai contează ce votează ei”.

Liderul social-democrat susţine că este posibil ca un proiect care să vizeze amânarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie să fie depus la Parlament.

Este posibil să fie depus un astfel de proiect. Am văzut mai mulţi lideri, eu nu am cerut până acum, mai mulţi lideri politici din Parlament care au cerut”, a spus Ciolacu.

El crede că dacă un astfel de proiect ar fi adoptat, va fi atacat la CCR.

Vă spun ce vor face: vor face acelaşi lucru pe care l-au făcut şi cu pensiile. Vor ataca la CCR proiectul, dacă CCR va da că este constituţional, vă daţi seama că nu pot să dea că e neconstituţional, că tocmai au dat că e constituţional, dar au acest drept de a ataca, va dura vreo două săptămâni până se va decide, pe urmă preşedintele are dreptul de a…
Citeste continuarea articolului pe mediafax.ro