„Acesta NU este un câine!”. A înghețat de spaimă când a aflat ce crescuse, de fapt, în casă – FOTO

SÂMBĂTĂ, 15 IANUARIE 2022, 11:15

SURSĂ: L. G. AUTOR: REALITATEA.NET

<!–

–>

Doamna Wang a dat nu mai puţin de 400 de dolari pe un „câine” din rasa Spitz Japonez. A avut nevoie de câteva luni până s-a prins că dihania nu era un căţeluş. Deşi coada a început să capete un aspect stufos, poate mult prea stufos pentru un câine, încă de la vârsta de 3 luni, femeia tot n-a bănuit nimic. 

Doamna Wang a cumpărat animalul în luna iulie a anului trecut şi a avut mare grijă de el. A fost hrănit zilnic cu piept de pui şi mâncare pentru câini. La trei luni, însă, animalul a început să refuze mâncarea. Iar ea nu găsea nicio explicaţie. 

Imagine

„La un moment dat, am văzut schimbări majore: blana era mai deasă, botul începea să se alungească, iar coada căpăta dimensiuni impresionante. De altfel, devenea tot mai flocoasă. Mai mult, când scoteam animalul la plimbare, ceilalţi câini se speriau de el şi fie se ascundeau, fie fugeau mâncând pământul din calea noastră”, a povestit femeia, uşor amuzată, pentru presa locală. 

Imagine

Salvarea a venit de la un medic veterinar care a elucidat misterul: câinele era, de fapt, un vulpoi de toată frumuseţea!

Imagine

A doua zi, doamna Wang şi-a luat rămas bun de la animalul de companie şi l-a lăsat la o grădină zoologică din apropiere, unde se bucură de toate aspectele vieţii de vulpoi sălbatic.

Imagine

Foto: câine rasa Spitz Japonez


Citește și:

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net