Anunț ÎNGRIJORĂTOR de la Washington! Joe Biden nu se simte foarte bine. Ce spun medicii

JOI, 25 NOIEMBRIE 2021, 19:57

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: Alexandru Buzica

<!–

–>

Kevin O’Connor, medicul de la Casa Albă, a vorbit despre problema de sănătate a președintelui american. Acesta susține că nu este vorba despre nimic grav, care să îi pună în pericol sănătatea. 

Specialiștii au efectuat teste asupra polipului au indicat că era vorba de un adenom tubular, o tumoare benignă, cu creștere lentă, considerată posibil pre-canceroasă. 

Nu este pentru prima dată când Joe Biden trece printr-o astfel de procedură. Conform declarațiilor făcute de medic, în anul 2008, președintelui i-a mai fost extirpat un polip similar.

Șeful statului american nu are nevoie de o recuperare sau de analize amănunțite. Medicii îi recomandă să efectueze în continuare analize de rutină. 

Cât timp președintele Joe Biden a fost anesteziat, America a mai scris o filă de istorie. Președintele american a transferat prerogativele prezidențiale pentru pentru puțin timp, cât el a fost anesteziat pentru efectuarea colonoscopiei. 85 de minute,  Kamala Harris a fost prima femeie care și-a asumat funcția executivă supremă din Statele Unite.

Într-un memoriu, doctorului O’Connor a precizat faptul că Joe Biden „este în continuare apt pentru serviciu și își îndeplinește pe deplin toate responsabilitățile, fără nicio scutire sau compromis”.


Citește și:

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net