Călin Georgescu, la Culisele Statului Paralel: Cel mai periculos virus e frica, nu trebuie să blochezi o țară

VINERI, 15 OCTOMBRIE 2021, 19:01

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

<!–

–>

„Cel mai mare virus este frica și atunci când induci o stare de frică la nivel național, conștient sau nu, (…) când aceasta devine un șlagăr la nivel național, oameni intră în această cuvă și cu greu mai ies. Cel mai important este să știi ce înseamnă prevenția, pentru că nu poți aduce restricții blocând economia, școala și practic a bloca viața oamenilor.

De aceea eu nu sunt pentru restricții, ci pentru soluții de a rezolva această boală, generic vorbind, iar asta se face în primul rând prin prevenție, prin a informa oamenii exact ce au de făcut și, sigur, există atâtea soluții, atâtea medicamente la nivel mondial care nu au ajuns în România, nu știu din ce cauză”, a afirmat Georgescu, la Culisele Statului Paralel.

Întrebat dacă el s-a vacciant, politicianul a replicat că „preferă să fie sănătos”, dar a evitat un răspuns direct.

„Ideea este că nu poti aduce restricții, pentru că acestea generează, pe termen lung foarte multe probleme, în special psihice și mai ales la copii. În momentul în care restricționezi legătura, cooperarea, socializarea umană, în esența ei, apar daune catastrofale pe termen lung.

Un stat responsabil în opinia mea, mai ales când ești prim-ministru, este să aduci la masa ta pe cei mai buni specialiști, medici, cu ei să vorbești”, a declarat Georgescu, în exclusivitate la „Culisele Statului Paralel”.


Citește și:

<!– –> <!–

–>
<!– –>
<!–

–>

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net