Clotilde Armand: „Ritmul de muncă impus în Primăria Sectorului 1 a devenit un coșmar pentru unii funcționari. Tot mai mulți aleg să plece”

LUNI, 15 FEBRUARIE 2021, 09:57

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Baragan

<!–

–>

„Ritmul de muncă impus de mine în Primăria Sectorului 1 a devenit un coșmar pentru unii funcționari. Tot mai mulți dintre ei aleg să plece în alte structuri sau acuză că au devenit: stresați.

E foarte bine dacă scăpăm în felul acesta de acei funcționari care erau obișnuiți să nu facă absolut nimic pe banii cetățenilor. Totuși, suntem aici pentru a servi comunitatea, nu partidele sau interesele unora.

PS: Aflu că au mai plecat două doamne din Poliția Locală.

Cine sunt ele? Una dintre ele a fost reprezentantul PSD în BES și a apărut pe la televiziunea unui fost securist (după ce i-am prins în flagrant cu procese verbale deasupra sediului BES) explicând cum \”\”am furat\”\” voturi. Cealaltă era mereu prezentă la întâlnirile mele cu cetățenii din sector și încerca să le deturneze făcând campanie pentru PSD deși era polițist local. Ambele aveau statut de funcționari publici. Unde au plecat? Au devenit asistente la cabinetul parlamentar al fostului primar. După faptă și răsplată…”, scrie primarul Sectorului 1, într-un mesaj postat, astăzi, pe contul său de Facebook. 

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net