Criticat de premierul Florin Cîțu, șeful CFR Călători e apărat de ministrul Cătălin Drulă

JOI, 29 IULIE 2021, 13:13

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

<!–

–>

Premierul Florin Cîțu a explicat, joi, că a fost la curent cu ce s-a intâmplat, dar nu și cu modul în care s-a intervenit punctual. Șeful guvernului a răbufnit când a fost întrebat despre situația trenului care a stat 9 ore pe câmp, la Fetești, deși în vagoane se aflau nuemroși copii care se întorceau din tabără. „Nu pot să vă spun de ce nu s-a intervenit. Mi se pare anormal ca un șef sau un director de la CFR Călători să spună că soluția vine din altă parte. Soluția este a celor care administrează sectorul respectiv.”

Reacția premierului a venit după ce directorul CFR, Ovidiu Vizante, a declarat la un post TV că a făcut tot ce se putea face, referindu-se strict la reluarea circualției feroviare, nu și la situația oamenilor blocați în trenuri. Întrebat dacă oamenii blocați în trenul de la Fetești, între care se aflau mulți copii, au primit apă, șeful CFR a afirmat că”vor primi când vor ajunge la București”.

Și ministrul Transporturilor i-a luat apăfarea lui Vizante, afirmând că acesta n-ar fi dormit toată noaptea și a lucrat pentru a găsi soluții în vederea remedierii situației, potrivit clubferoviar.ro.


Citește și:

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net