Cum a ajuns Simona Halep să aibă mentalitate de învingătoare! Ce superstiţii are înaintea unui joc de tenis

DUMINICĂ, 28 FEBRUARIE 2021, 19:25

SURSĂ: realitateasportiva.net

AUTOR: Realitatea Sportiva

<!–

–>

Pentru a se menţine ani la rândul în Top 10 WTA, pe lângă antrenamentele cu Darren Cahill, Simona Halep respectă şi anumite ritualuri.

Pe parcursul ultimilor ani, numărul 3 WTA a dezvăluit ce ritual urmează înaintea fiecărui joc, pentru a fi concentrată 100%.

Halep, de cele mai multe ori, pentru a se motiva, apelează la ajutorul muzicii. În timpul turneului de la Indian Wells, din 2019, a mărturisit că înaintea fiecărui joc ascută piesa „Eye Of The Tiger”, semnată Survivor. În celebrul film Rocky, actorul Sylvester Stallone se antrena pe aceeaşi melodie.

O altă superstiţie de-a Simonei Halep pe parcursul unui turneu este aceea că nu vorbeşte cu fratele ei la telefon, ci doar cu tatăl şi mama sa. Aceasta a mai dezvăluit pentr TVR, în 2017 ce alte superstiţii mai are înaintea unui joc de tenis.

,,Nu intru pe teren cu piciorul stâng, ci numai cu dreptul, nu port talismane și nu vorbesc cu fratele meu niciodată! Pe toată durata turneului, nu îi dau telefon și nu îi răspund niciodată! Doar cu mama sau cu tata iau legătura, însă și în cazul lor, le scriu mesaje scurte. Așa cred eu că o să-mi iasă bine jocurile! E hotărârea mea.”, a dezvăluit Halep, pentru sursa menţionată.

Simona Halep, când vine vorba de superstiţii, nu neglijează nici echipamentul de joc.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net