Doliu în lumea politică: primarul unei comune din Ialomița, moarte fulgerătoare la 37 de ani

Primarul comunei Gura Ialomiţei a murit pe patul de spital, răpus de un AVC(accident vascular cerebral), scrie independentonline.ro

Iulian Ionaşcu, de 37 de ani, a murit duminică, 10 ianuarie, la spital, unde fusese transportat cu două zile în urmă. Edilul suferise un accident vascular cerebral. Iulian Ionaşcu fusese ales primar al comunei Gura Ialomiţei la scrutinul din 27 septembrie 2020. Acesta împlinise miercuri, 6 ianuarie, 37 de ani, iar la două zile a început să se simtă rău. Transportat la un spital din Constanţa pentru îngrijiri medicale, s-a stabili că suferise cu AVC. Cu toate eforturile medicilor de a-i salva viaţa, tânărul primar s-a stins din viaţă duminică, 10 ianuarie. 

Locuitorii comunei sunt şocaţi de această veste deoarece au pierdut doi primari în ultimele luni. Precedentul primar al localităţii Gura Ialomiţei, Cristinel Lambru, a decedat în data de 19 mai 2020. Lambru a murit la spital, din cauza afecţiunilor medicale multiple de care suferea, a anunţat independentonline.ro, Iulian Ionaşcu era căsătorit şi avea doi copii.

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net