Dorin Iacob despre dosarul DNA in cazul „Mită pentru moțiune”: E bine că s-a deschis, cine face așa ceva trebuie să plătească

JOI, 14 OCTOMBRIE 2021, 20:22

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

<!–

–>

„E bine că DNA deschide astfel de dosare, imparțial politic, ca să spunem așa, într-o situație atât de gravă. Spun că e gravă pentru că partidele politice, care sunt chemate, prin vot, să compună Parlamentul si să facă un guvern, sunt plătite, zi de zi, oră de oră și minut de minut din banii noștrii. Au subvenție din bugetul statului și lucrează pe banii poporului.

Toate actele și faptele lor nu sunt numai responsabilitate politică, este si responsabilitatea de a-si face jobul politic corect, pentru că o fac pe bani. Noi îi plătim să facă asta, activitatea lui de politician este plătită de contribuabilul român,” a afirmat Dorin Iacob..

„Statul român are multe instituții, inclusiv acestea pe care le numim noi „de forță”, ele trebuie să vină și să sancționeze pe oricine nu se comporta corect în raport cu legea, fie că e politician, de la la stânga sau de la dreapta. E bine că sunt aceste dosare, e bine că se încearcă să se facă dreptate, pentru că trebuie să stopăm aceste fenomene.”

Întrebat cum crede că va reacționa Alina Gorghiu, care și-a apărat colegul de partid afirmând că nu ar fi vocea lui în înregistrările prezentate de politicianul AUR, Dorin Iacob a afirmat că, cel mai probabil, se va victimiza și va încerca să susțină că sunt jocuri de culise, că cineva manipulează DNA.

Un deputat PNL și directorul general al Societății de Transport Public Timișoara, urmăriți PENAL după moțiunea de cenzură – Acuzații de dare de MITĂ


Citește și:

<!– –> <!–

–>
<!– –>
<!–

–>

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net