Florin Cîțu, a doua provocare pentru PSD în vaccinarea anti-COVID-19 – Ce le transmite lui Marcel Ciolacu și Gabrielei Firea

VINERI, 11 IUNIE 2021, 20:28

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

<!–

–>

Premierul Florin Cîțu a spus că în campania de vaccinare nu s-au implicat decât reprezentanții din teritoriu ai partidelor de la guvernare.

„Lupta este să ducem vaccinul în zona rurală. Soluțiile sunt la primari, la președinții de consilii județene, la prefecți. Nu pot să nu observ că doar primarii PNL și UDMR se implică și mai puțin liderii din Opoziție”, a spus Florin Cîțu.

Premierul a mai spus că este mulțumit de felul în care a mers campania de vaccinare, dar activitatea trebuie să fie accelerată.

„Campania de vaccinare avea un scop clar, de a învinge pandemia. Dacă mă uit la acest indicator – Bucureşti are peste 50% dintre persoanele eligibile vaccinate, Clujul e aproape – da, este un succes. (…) Avem nişte indicatori că această campanie de vaccinare a funcţionat. În acelaşi timp, e adevărat, că, pentru a avea succesul suprem, trebuie să accelerăm lucrurile”, a precizat șeful Guvernului.

În același timp, Florin Cîțu i-a provocat din nou pe liderii din Opoziție – PSD să se implice în campania de vaccinare.

„Eu, până astăzi, nu l-am văzut pe Marcel Ciolacu să meargă într-un centru de vaccinare să susțină campania, nici pe Sorin Grindeanu sau cine mai e în conducere, doamna Gabriela Firea. Deci nu i-am văzut să meargă și să susțină public această campanie de vaccinare. Și nu înțeleg de ce, pentru că această campanie de vaccinare este a noastră a tuturor, pentru revenirea la normalitate a întregii Românii, nu doar a PNL sau a partidelor de la guvernare”, a declarat Florin Cîțu.

Premierul a mai spus că „de fiecare dată voi ridica această provocare pentru liderii de opinie a social-democraților să vină să susțină această campanie de vaccinare public”, a mai declarat Florin Cîțu, vineri, 11 iunie, în timpul vizitei la Zalău.

Este a doua oară când Cîțu lansează provocarea pentru PSD. La sfârșitul lunii mai, premierul liberal a acuzat social-democrații că nu implică primarii în campania de vaccinare anti-COVID-19. Florin Cîțu i-a transmis, pe 27 mai, lui Marcel Ciolacu că și el, ca președinte PSD, ar trebui să o susțină.

Florin Cîțu acuză PSD că nu se implică în campania de vaccinare: Ar trebui, domnule Ciolacu, să mergeți să o susțineți!

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net