Florin Cîțu avertizează funcționarii publici: Nimeni nu pleacă în concediu până când PNRR nu va fi aprobat!

VINERI, 11 IUNIE 2021, 18:57

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

<!–

–>

Cîțu a reiterat vineri, la Zalău, că PNRR nu a fost respins, așa cum a susținut PSD, iar țara noastră nu va pierde cele 29,2 miliarde de euro.

”Comisia Europeană face observaţii. Noi le răspundem. Şi aici suntem în acest moment. Avem un mesaj clar pentru cei care lucrează la PNRR, pentru funcţionarii publici: trebuie să ştiţi că nu puteţi să mergeţi în concediu până nu avem acest PNRR aprobat!

E responsabilitatea noastră să avem cel mai bun PNRR. De aceea trebuie să luaţi toate observaţiile Comisiei Europene şi să le trataţi cu mare, mare atenţie. Dacă, cumva, din cauza unei tratări superficiale a acestor observaţii de vreun funcţionar, de la cel mai mic până la cel mai mare, vom avea probleme pe PNRR, vă garantez că acele persoane pleacă acasă. Nimeni nu pleacă acasă, în concediu, până nu avem acest PNRR aprobat”, a spus Cîțu, potrivit hotnews

C.E. a retrimis României proiectul PNRR, cu zeci de observații. Criticile vizează, printre altele, vicii de redactare din cauza cărora apar sume diferite la mai multe subcapitole. Mai multe detalii sunt disponibile AICI. 

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net