FOTO/ Grav accident rutier în județul Cluj. O persoană, rănită GRAV

VINERI, 05 FEBRUARIE 2021, 09:31

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Baragan

<!–

–>

“O autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ au intervenit în această dimineață pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier, produs pe raza localității Jucu de Mijloc.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor fost înregistrată în jurul orei 5.50, iar la locul accidentului, salvatorii au găsit două autoturisme avariate și un tânăr aflat în stare de inconștiență și încarcerat într-una dintre mașinile implicate în accident.

Pompierii au folosit utilajele hidraulice pentru a debloca portiera autoturismului și l-au extras din autoturism cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Tânărul de aproximativ 20 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, la locul accidentului a fost acordat primul ajutor calificat unei tinere în vârstă de cca 20 de ani, care, la prima evaluare, prezenta afecțiuni ușoare și a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare“, a transmis ISU Cluj, potrivit realitateadecluj.net.

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net