Gabriela Firea și parlamentarii PSD protestează față de tăierea finanțării celor 4 spitale din Sectorul 1: „România nu-și poate permite să taie finanțarea niciunui spital”

VINERI, 05 FEBRUARIE 2021, 13:38

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

<!–

–>

„Am văzut în ultimele zile și ore că sunt consilieri locali ai partidelor supra-numite de dreapta care au afirmat direct sau prin reprezentanți că regretă această hotărâre dată, că regretă votul pe care l-au dat. Dacă vor să demonstreze cetățenilor că au bună-credință și că nu au știut ce au votat, și anume proiectul propus și susținut vehement și în ședință, și ulterior de către dna primar al Sectorului 1, au posibilitatea ca în cadrul ședinței de luni să-și demonstreze și profesionalismul, și atașamentul față de cetățeni, și omenia – aș putea să spun, și responsabilitatea. Au încă o dată ocazia să voteze proiectul de abrogare a proiectului monstruos care taie finanțarea spitalelor din Capitală, spitale care sunt renumite și recunoscute la nivel național”, a declarat Gabriela Firea.

„Protestam vehement pentru taierea finantarii a patru spitale mari din Romania de catre primarul Clotilde Armand. Romania nu-si poate permite sa taie finantarea niciunui spital”, a mai spus Gabriela Firea.

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net