Mai multe școli din Sectorul 5 nu au apă caldă și căldură. Primăria a sesizat PMB: Scenariul învățământului online NU este exclus

JOI, 04 FEBRUARIE 2021, 11:06

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Baragan

<!–

–>

„Soluționarea acestei probleme este esențială, astfel încât procesul educativ să se desfășoare în condiții optime”, se arată într-un comunicat de presă remis de primărie. 

Potrivit sursei citate, Primăria Sectorului 5 a menționat în sesizarea transmisă Primăriei Capitalei faptul că, deși calitatea agentului termic furnizat nu este la parametrii corespunzători, facturile emise de Compania Municipală Termoenergetica București sunt din ce în ce mai mari, aspect care nu se justifică.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a subliniat faptul că în nicio școală din sector nu va fi permisă folosirea de aeroterme sau altor tipuri de aparaturi, decât cele prevăzute în proiectul tehnic.

În cazul în care în unele unități de învățământ temperatura va fi prea scăzută, Primăria Sectorului 5 va discuta cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București pentru a desfășura cursurilor online, se mai arată în comunicatul citat.

„Copiii merită să se reîntoarcă la școală, însă nu cu orice preț. Trebuie să ne gândim în primul rând la sănătatea lor. Nu putem să îi ținem în frig! În nicio școală din Sectorul 5 nu va fi permis să se folosească tot felul de improvizații pentru a încălzi sălile de clasă. Este important ca elevii să înceapă cursurile în condiții optime și în siguranță,” a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net