Scandal la o primărie din județul Neamț, între primar și viceprimar! Ambii au solicitat intervenția ambulanței

MIERCURI, 03 FEBRUARIE 2021, 16:33

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Baragan

<!–

–>

” Solicitarea a fost făcută pentru doamna priman. Echipajul nostru de la Ceahlău s-a deplasat la fața locului. Într-adevar doamna primar avea un puseu hipertensiv. A fost preluată după ce i-a fost administrat tratament și dusă la CPU Târgu Neamț. Pentru domnul viceprimar s-a făcut ulterior solicitarea, la fața locului se afla și un echipaj de poliție. Vom trimite o a doua ambulanță sau va reveni echipajul după ce va fi dusă doamna primar pentru că nu au putut fi transportați împreună”, a declarat dr. Dorice Albu, Ambulanța Neamț.

Se pare că altercația a avut loc în această dimineață, în clădirea primăriei, totul pornind de la o solicitare făcută de viceprimar.

Primarul a explicat situația în emisiunea 100%, de la Realitatea PLUS. Ana Buștihan susține că nu l-a lovit pe viceprimar.

Ana Buștihan:  Eu nu l-am lovit pe domnul viceprimar. Eu sunt de 30 de ani in localitatea asta si nu am avut nicio altercatie cu nimeni niciodata. Viceprimarul mi-a cerut socoteala la mine in birou. Apoi a iesit pe hol si a zis ca i-am dat un pumn sii-am rupt mandibular. Domnul viceprimar si-a inceput activitatea de trei luni. (…) Eu am plecat in teren, unde ne-am intalnit cu domnul vice care verifica si dumnealui. (…) I-am explicat domnului viceprimar ca legea nu perite ca intr-o comuna sa fie doi primari. (…) Eu sunt de la PNL, iar domnul viceprimar de la Pro-România.

Află detalii pe realitateadeneamt.net

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net