Sorin Cîmpeanu, anunț pentru elevii din anii terminali: Vom insista ca cei din clasele a VIII-a și a XII-a să meargă la școală și în scenariul roșu

SÂMBĂTĂ, 27 FEBRUARIE 2021, 22:39

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: Ioana Stanescu

<!–

–>

„Regulile de distanțare și prudența trebuie respectate. În același timp, pentru acele școli care vor intra în scenariul roșu și care nu vor mai permite accesul elevilor din clasele terminale, a VIII-a și a XII-a, vom insista, vom propune pentru cei care sunt în măsură să aprobe aceste propuneri pe care Ministerul Educației le va face, ca măcar elevii claselor a VIII-a și a XII-a să poată merge să meargă la școală pentru că vor avea examene naționale”, a spus Sorin Cîmpeanu, referindu-se la cazul în care școlile trebuie să se închidă și să treacă la predarea online, în scenariul roșu.

„Examenele naționale vor fi cu prezență fizică, deci vor trebui să fie foarte bine pregătiți. Ați văzut ce se întâmplă cu acele cazuri evaluare în online care au dat posibilitatea de fraudă, deci nu vrem ca aceste lucruri să se repete”, a mai declarat ministrul Educației, sâmbătă seară, la Realitatea PLUS.

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net