Timișoara revine de joi la RESTRICȚIIE COVID, ca urmare a numărului mare de infectări. Bucureștiul este aproape de prag

MIERCURI, 15 SEPTEMBRIE 2021, 20:46

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

<!–

–>

Acelaşi restricţii au fost decise şi pentru localitățile Giera, Bara, Moraviţa şi Sacoşu Turcesc, care au rate de infectare între 2 şi 3 la mia de locuitori.

Ca urmare, la competiţiile sportive organizate atât în spaţii deschise, cât și închise, pot participa cel mult jumătate din numărul de spectatori raportat la capacitatea maximă a spaţiului, dar şi cu asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între persoane.

Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale vor fi permise numai cu participarea a cel mult 2.500 de spectatori şi cu purtarea măştii de protecţie.

Participarea este permisă doar pentru persoanele vaccinate cu schemă completă, persoanele care deţin test negativ sau persoanele care se află între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterior trecerii prin boală. DACĂ RATA DE INFECTARE Cu SARS-CoV-2 va atinge şi depăşi 3 la mia de locuitori, aceste activităţi vor fi interzise.

De asemenea, la nunţi, botezuri, mese festive este permisă participarea a maximum 150 de persoane în spaţii deschise sau maximum 100 de persoane în spaţii închise.

Se permite un număr maxim la 300 de persoane în interior şi până la capacitate maximă în exterior doar pentru persoanele vaccinate cu schemă completă, persoanele care deţin test negativ sau persoanele care se află între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterior trecerii prin boală. La depăşirea unei incidenţe de 3 la mia de locuitori, aceste activităţi vor fi interzise.

Activitatea în baruri, cluburi şi discoteci este permisă fără a depăşi 70% din capacitatea maximă a spaţiului, dacă toate persoanele sunt vaccinate. La depăşirea unei incidenţe de 3 la mie, aceste activităţi vor fi interzise.

cuitori.


Citește și:

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net