Tragedie în Deva: Tânărul de 18 ani dat dispărut de părinți după sărbători a fost găsit mort

La începutul acestei săptămâni, părinții acestuia au distribuit mai multe mesaje și pe rețelele de socializare în legătură cu dispariția.

„Fiul meu (…) a dispărut de acasă pe data de 31.12.2020, la ora 17 din zona Gojdiu, vizazi de școala Andrei Șaguna din Deva. La momentul dispariției purta o geaca albastra, blugi negri. Este tuns chel, ochi albaștrii verzui, înălțimea de 1,68 si 55 kg. Daca dețineți informații despre el, vă rog anuntați poliția”, scria tată băiatului pe 4 ianuarie.

Poliția Hunedoara a anunțat miercuri că a fost sesizată prin 112 în legătură cu trupul neînsuflețit al  unui tânăr descoperit pe un teren din zona clădirii în construcție a Liceului de Artă din Deva, pe strada Ciprian Porumbescu.

S-a stabilit identitatea pesoanei decedate, fiind vorba despre tânărul de 18 ani dispărut în 31 decembrie 2020.

„Cadavrul a fost ridicat și transportat la Seviciul de Medicină Legală în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor morții”, transmite IPJ Hunedoara, potrivit zhd.ro.

Anchetatorii fac cercetări pentru ucidere din culpă. Potrivit acestora, tânărul ar fi plecat de la domiciliu în mod voluntar și nu s-a mai întors, mama sa anunțând dispariția lui. A fost dat în consemn la frontieră şi în urmărire naţională.

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net