Ucigaș prins după 14 ani de la crimă! S-a ascuns aproape nouă ani, deși era pe lista celor mai căutați infractori din România

MIERCURI, 17 FEBRUARIE 2021, 14:38

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Iulian Budușan

<!–

–>

Timp de aproape nouă ani, bărbatul s-a ascuns, fiind pe lista celor mai urmăriţi infractori din România, publicată de Poliţia Română. „Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţe Judeţean Hunedoara, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Simeria şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Orăştie, au  depistat pe raza municipiului Orăştie, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din oraşul Simeria, care avea emis pe numele său  un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 20 de ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, asupra unui minor în vârstă de 15 ani”, spun cei de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara. 

Imagine

Vasile Benegui, care figurează urmărit naţional şi internaţional, fiind escortat de poliţişti şi depus în Penitenciarul Deva, în vederea executării pedepsei, scrie Adevărul.

În 2019, şi complicea sa, Ana Maria Murg, condamnată pentru aceeaşi crimă, a fost capturată şi trimisă în închisoare. Şi ea fusese dată în urmărire internaţională pentru că se sustrăgea executării unei pedepsei privative de libertate de 20 de ani pentru omor calificat. A fost prinsă în Italia, fiind arestată de carabinieri în apropierea de Napoli.

Imagine

Cei doi, împreună cu un alt tânăr, Silviu Bruzulea, au fost condmnaţi în 2012 de Tribunalul Hunedoara, în dosarul unei crime săvârşite în noaptea de 16 septembrie 2007, în apropierea unei discoteci din satul Tâmpa, comuna Băcia. „Au lovit (cu pumnii şi picioarele, cu o bâtă de baseball şi chiar cu un bolovan), un alt tânăr, provocându-i leziuni în urma cărora acesta a decedat”, informau reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net