Violeta Alexandru, ACUZAȚII după criticile industriei de spectacole: Guvernul GREȘEȘTE. N-are de unde să știe un om care lucrează în situații de urgență

<!–

–>

„Greșește echipa guvernamentală că nu este într-un dialog mai strâns cu industria de profil. O asemenea decizie se ia în colaborare, între industrie și Comitetul Național pentru Situații de Urgență și oricine este implicat în deciziile pe acest subiect. Nu o să o poată să o ia doar Guvernul. Pentru că industria știe ce înseamnă un concert mai mare de 500 de persoane ca să poți să-ți recuperezi și costurile și să ai și un profit”, a declarat Violeta Alexandru, luni, în exclusivitate la Realitatea PLUS.

Fostul ministru al Muncii insistă și spune că „nu este o decizie pe care o poate lua doar Guvernul. (…)

N-are de unde să știe un om care lucrează în situații de urgență cum anume trebuie organizate lucrurile. (…)

E vorba de un tip de activitate de o complexitate aparte în care cele două părți pot găsi împreună soluții, și eu am încredere că industria înțelege că și pe umerii ei trebuie să fie o parte din responsabilitate, având în vedere amploarea acestui domeniu”.

„Cred că trebuiau gândite niște soluții. Revenim la normalitate. Important e să le dăm șansa acestor oameni să muncească. (…) În aceste luni, n-au cerut decât un orizont previzibil”, a menționat deputatul PNL.

Citește și Măsurile de relaxare, CRITICATE de cei din industria de spectacole – Ce se întâmplă cu festivalurile UNTOLD și NEVERSEA 2021


Citeste continuarea articolului pe realitatea.net