„E război, nu vă dați voi seama, idioților! Acum două zile a murit tata de Covid și voi protestați?” Bărbat huiduit, după ce a strigat către oamenii ce protestau împotriva restricțiilor

Barbat la fereastra

Foto digi24

Un bărbat din Constanța care a ieșit pe fereastra locuinței sale în timp ce coloana de manifestanți trecea prin cartierul său a fost huiduit, marți seara, de protestatari după ce acesta le-a reproșat că ies în stradă. Tânărul le-a strigat oamenilor că tatăl său a murit de Covid, în urmă cu două zile.

„Să intrați la sectie la ATI la Boli infecțioase să vedeți ce înseamnă oameni cu Covid acolo. Nu mai protestați așa! E război, nu vă dați voi seama, idioților! Li se dau de toate să îi facă bine.

A murit tata acum două zile de Covid! Acum două zile a murit tata de Covid și voi protestați? Să vă fie rușine! Oamenii ăia, la Infecțioase, acolo, se luptă pentru voi. Și voi? Sunteți niște idioți. Să n-ajungeți acolo!”, a strigat bărbatul de la geamul locuinței, către protestatari.

În București și mai multe orașe sute de persoane au protestat, pentru a treia seară la rând, împotriva restrictiilor decise de autorități în pandemia de Covid. În București, sute de persoane au plecat mai întâi în marș de la Piața Universității către clădirea Ministerului Afacerilor Interne și a Ministerului Sănătății. Când au ajuns în Piața Victoriei erau deja peste 1.000 de persoane, potrivit Digi24, iar ulterior coloana de manifestanți a plecat către Palatul Cotroceni.

Îți recomandăm

Citeste continuarea articolului pe republica.ro