Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Baschet: Salariile jucătorilor din NBA ar putea fi reduse din 15 aprilie

Citând o notă a Ligii profesioniste nord-americane de baschet trimisă vineri cluburilor, mass-media sportivă susţine că NBA ar putea începe în curând să reţină din salarii, pe baza unei clauze de ”forţă majoră” care există în contractul colectiv cu jucătorii.

Nota menţionează că NBA va anunţa echipele înainte de 15 aprilie, ziua în care sezonul regulat ar trebui să se încheie.

Marcus Smart, coordonatorul de joc al echipei americane de baschet Boston Celtics, precum şi doi jucători ai formaţiei Los Angeles Lakers, ale căror nume nu au fost dezvăluite, au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus, alături de trei oficiali din cadrul clubului Philadelphia 76ers.

NBA şi-a întrerupt sezonul în urmă cu zece zile, după ce Rudy Gobert, pivotul lui Utah Jazz, a devenit primul baschetbalist din campionatul profesionist nord-american testat pozitiv la Covid-19. De atunci, mai mulţi baschetbalişti au dezvăluit că au fost infectaţi cu acest virus, printre aceştia aflându-se şi dublul campion NBA Kevin Durant.

În total mai mult de zece oameni, jucători sau angajaţi ai echipelor din NBA, au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus.

Citeste continuarea articolului pe romanialibera.ro