Box: Anthony Joshua a intrat în carantină

”AJ se află acasă după măsurile de carantină decise de guvern, se simte bine şi e în formă”, a declarat un purtător de cuvânt pentru tabloidul britanic The Daily Mail.

”Le urează tuturor celor care sunt afectaţi (de virus) o însănătoşire grabnică şi le adresează multe mulţumiri celor care se află în prima linie a luptei cu virusul”, a mai spus sursa citată.

Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, a fost testat pozitiv la COVID-19 şi prezintă simptome uşoare, au anunţat, miercuri, serviciul său de presă.

Pe 9 martie, Charles a participat la serviciul religios pentru Ziua Commonwealth-ului, la Westminster Abbey, slujbă la care au fost prezenţi şi Regina Angliei, prim-ministrul Boris Johnson şi vedete ale sportului şi divertismentului, printre care şi Joshua.

Boxerul britanic ar urma să îşi pună în joc centurile de campion mondial al greilor în versiunile WBA, IBF şi WBO în faţa bulgarului Kubrat Pulev, pe 20 iunie, la Londra, însă probabil că meciul va fi amânat, din cauza pandemiei de coronavirus.

Citeste continuarea articolului pe romanialibera.ro