Ce crede Novak Djokovic despre amânarea Jocurilor Olimpice

„Nole” şi-a exprimat regretul pe contul său de Twitter, pe care a postat o fotografie în care apare ţinând în mână un pantof sport cu logo-ul Tokyo 2020.

„Am făcut această fotografie anul trecut, în Japonia. Sunt trist că Jocurile Olimpice au fost amânate, însă sunt sigur că decizia este corectă pentru sănătatea colectivă a tuturor persoanelor implicate. Aşteptăm acum cu nerăbdare Jocurile de la Tokyo 2021”, a scris jucătorul din Belgrad.

Acest mesaj vine după cel pe care sârbul l-a postat în urmă cu două zile pe reţelele de socializare. „Obiectivul meu este să fiu productiv şi proactiv, însă în armonie cu pacea şi înţelegerea interioară a adevăratei noastre esenţe. Nu putem să fim sănătoşi dacă lumea noastră nu este sănătoasă. Este momentul pentru noi toţi să ne adunăm şi să ne unim. Să încercăm cu adevărat să petrecem un timp de calitate alături de familia noastră, acasă, apreciind micile lucruri ale vieţii. Să încercăm să râdem, să iubim, să acordăm timp muncii interne”, a precizat Djokovic.

„Stând în casă, nu ajutăm doar ca virusul să nu se propage. Este, de asemenea, o ocazie pentru a face toate acestea. Cu toţii suntem unul singur şi trăim în aceeaşi lume”, a adăugat tenismanul sârb în mesajul său.

Citeste continuarea articolului pe romanialibera.ro