Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Dida Drăgan şi Angela Similea, cetăţeni de onoare bucureşteni

Aceasta în semn de recunoştinţă pentru contribuţia avută la evoluţia muzicii uşoare româneşti. Un proiect de hotărâre a fost adoptat în Consiliul General al Capitalei.

„Doamnele Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Dida Drăgan şi Angela Similea sunt personalităţi de seamă ale muzicii uşoare româneşti, printre cele mai iubite prezenţe pe scena muzicală şi de divertisment”, se arată în referatul de aprobare, semnat de primarul general, Gabriela Firea, informează Agerpres.

În aceeaşi şedinţă a fost adoptat un alt proiect de hotărâre care vizează conferirea titlului de cetăţean de onoare unui număr de 11 personalităţi medicale, „pentru merite deosebite în domeniul ocrotirii sănătăţii populaţiei şi pentru contribuţia reală adusă prestigiului şcolii româneşti de medicină pe plan internaţional”.

Este vorba despre: prof. dr. Dana Cristina Craiu – Spitalul Clinic de Psihiatrie ‘Al. Obregia’, prof. dr. Sabina Andrada Zurac – Spitalul Clinic Colentina, conf. univ dr. Iulian Brezean – Spitalul Clinic ‘dr. Ion Cantacuzino’, prof. univ. dr. Ion…
Citeste continuarea articolului pe romanialibera.ro