Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Ilie Năstase, de la pozitiv la negativ. Motivarea instanței

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, care l-au condamnat pe Ilie Năstase la nouă luni de închisoare cu amânarea executării, au publicat argumentele care au stat la baza deciziei pronunțate în urmă cu cinci luni.

Năstase fusese acuzat că pe 25 mai 2018 a refuzat să-i fie recoltate probe biologice, iar în aceeași zi a fost prins când conducea un scuter, fără a mai avea dreptul să o facă. Fostul tenismen a recunoscut acuzațiile, ceea ce a însemnat reducerea limitelor pedepsei cu o treime.

Curtea de Apel Bucureşti este de acord cu Judecătoria Sectorului 1 şi ţine cont de “impactul pe care cariera sa l-a avut în promovarea României în lume”, însă îi atrage atenţia fostului tenismen cu privire la faptul că se poate transforma uşor într-un exemplu negativ.

„Se impune însă a se atrage atenția inculpatului cu privire la faptul că toate faptele pozitive care-l pun într-o lumină bună în…
Citeste continuarea articolului pe romanialibera.ro