Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Opera copiilor. „MADAGASCAR“

Pe 15 iunie, începând cu ora 19.00, la Grand Arena OCC, oamenii de toate vârstele sunt așteptați la spectacolul „Muzica desenelor animate”, în regia lui Cristian Mihăilescu, unde vor putea asculta melodii celebre din filmele de animație și din seriale consacrate de desene animate. Programul artistic variat conține momente inedite care promit să sublinieze frumusețea și unicitatea faimoaselor filme de animație, mai vechi sau mai noi.

Nicu Alifantis și -spectacolul său special -dedicat copilăriei, „Șotron”

Ultima zi a Festivalului Opera Copiilor 2019 se încheie cu un invitat de onoare – cantautorul Nicu Alifantis, care va susține duminică, 16 iunie, pe scena Grand Arena OCC, începând cu ora 19.00, spectacolul său original dedicat copiilor și intitulat „Șotron”. Acest concert al copilăriei, al purității, inocenței și al celor mai frumoase amintiri promite să atingă inimile tuturor celor prezenți în sală.

Din 14 iunie, Opera Comică pentru Copii  prezintă, la Sala Mare, în cadrul…
Citeste continuarea articolului pe romanialibera.ro