Orban: O fantomă umblă prin CCR- fantoma lui Dragnea

,,România a rămas fără Curte Constituţională. Solicit imperativ demisia imediată a judecătorilor CCR care au votat în favoarea lui Dragnea. Este stupefiantă decizia de astăzi a Curţii Constituţionale referitoare la completurile de trei judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Astăzi vedem raţiunea pentru care această decizie a fost amânată de patru ori, aparent în mod inexplicabil, raţiunea a fost aceea de a fi schimbată componenţa Curţii Constituţionale pentru a se realiza ‘majoritatea lui Dragnea’ „, a declarat Orban, potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, Agerpres.

Potrivit liderului PNL, „prin politrucii pe care i-a instalat la Curtea Constituţională”, PSD a reuşit să obţină compromiterea acestei instituţii „fundamentale în orice democraţie”.

„Practic, de astăzi, România a rămas fără Curte Constituţională, după ce fantoma lui Dragnea le-a şoptit la ureche celor 5 judecători cum să voteze. Această instituţie s-a transformat în Curtea pentru salvarea corupţilor, un instrument politic de graţiere…
Citeste continuarea articolului pe romanialibera.ro