Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Raportul privind tehnologia 5G în România va fi trimis la Comisia Europeană

Grupul de lucru guvernamental constituit pentru implementarea tehnologiei 5G în România va finaliza un raport pe care îl va trimite, marți, către Comisia Europeană.

Această informație a fost oferită, marţi, în cadrul unei videoconferinţe, de Radu Nicolescu, consilier de stat pe domeniul IT în cancelaria premierului Ludovic Orban.

„Pregătim un draft de raport pentru implementarea 5G pe care îl vom trimite la Comisia Europeană. Îl putem trimite astăzi, sperăm să-l terminăm”, a anunțat, marți, consilierul de stat Radu Nicolescu.

Acesta a mai precizat că, în ceea ce priveşte tehnologia 5G, acum o lună s-a constituit un grup de lucru, din care fac parte un reprezentant al Cancelariei premierului (Radu Nicolescu), un reprezentant al Guvernului, un reprezentant de la Ministerul Transporturilor, Infrastucturii şi Comunicaţiilor, unul din partea CERT-RO și unul din partea ADR (Autoritatea pentru Digitalizarea României).

Citeste continuarea articolului pe romanialibera.ro