Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Sibiul va fi promovat în Dubai

„Ştiu că locuitorii din Emirate sunt dornici să descopere ţara noastră, mai ales că aceştia sunt atraşi de peisajele impresionante din zonele montane şi de istoria ce se ascunde în castelele şi bisericile din România. Nu întâmplător, Sibiul a fost inclus în programul de vizită din cadrul infotrip-ului organizat de Ministerul Turismului, ci tocmai pentru că judeţul nostru este una dintre cele mai ofertante destinaţii din acest punct de vedere. (…) Fiecare dintre aceste locuri superbe vor fi promovate de grupul de influenceri aflat în România atât în media, cât şi în presa online din Dubai, dar şi pe paginile de pe reţelele de socializare ale fiecăruia dintre participanţi”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Potrivit sursei citate, „la Sibiu au ajuns, în ultimul an, zeci de jurnalişti din diverse ţări din Europa, America sau Asia în cadrul infotrip-urilor organizate de Ministerul Turismului”.

Municipiul Sibiu este primul oraş din România care,…
Citeste continuarea articolului pe romanialibera.ro