Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Un șofer care a consumat substanțe psihoactive a produs un accident ăn Capitală

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, astăzi, în jurul orei 06,00, Poliţia a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Şincai.

Conducătorul unui autoturism care circula dinspre bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulaţie.

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, însă comportamentul necorespunzător al acestuia şi gesturile necontrolate, i-au determinat pe poliţişti să procedeze la testarea şoferului şi cu aparatul DrugTest, care a indicat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive.

Şoferul a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice şi i s-a deschis dosar penal, în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal.

Citeste continuarea articolului pe romanialibera.ro