8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Când își va reveni turismul mondial? Pierderi de sute de miliarde de dolari / Sosirile turistice internaționale au scăzut cu 65% în pandemie

Sosirile turistice internaționale au scăzut cu 65% în primul semestru al lui 2020, față de intervalul similar al anului trecut.

Turismul mondial a pierdut 460 de miliarde de dolari în pandemie! Sosirile turistice internaționale au scăzut cu 65% în primul semestru

„Călătoriile internaţionale sigure şi responsabile sunt acum posibile în multe părţi ale lumii şi este imperativ ca guvernele să colaboreze îndeaproape cu sectorul privat pentru a pune din nou în mişcare turismul mondial”, a declarat secretarul general al UNWTO, Zurab Pololikashvili.

Județul în care se închid restaurantele, după ce numărul de cazuri Covid-19 a crescut

In 16 localităţi din judeţul Arad restaurantele şi cafenelele vor fi închise pentru 7 zile, din cauza numărului mare de cazuri depistate cu COVID-19. De asemenea, a fost modificat şi scenariul de desfăşurare a cursurilor în unele şcoli.

SRI angajează personal cu studii medii sau superioare. Condiția: Să cunoască foarte bine o limbă străină, chiar și „exotică”

SRI (Serviciul Român de Informații) face angajări și primește inclusiv persoane fără studii superioare, dar care trebuie să cunoască temeinic o limbă străină, chiar exotică.

Sora fetiței care a fost bătută crunt de mama ei face dezvăluiri: „Era o satisfacție pentru ele”

Nicoleta, sora fetiței care a fost maltratată de mama ei, în timp ce aceasta înregistra toată scena, a vorbit despre calvarul prin care trece.

„Mă simt foarte bine!” Chuck Feeney a rămas, în sfârșit, falit! Miliardarul și-a donat toți banii (VIDEO)

Chuck Feeney este cofondatorul lanțului de magazine din aeroporturi Duty Free Shoppers…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info