Alarmă în Portul Calafat! Un marinar a DISPĂRUT de la bordul unui șlep – Căutări URGENTE cu scafandri în Dunăre

Este vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, care este căutat de autorităţi, verificările fiind făcute inclusiv de scafandri în Dunăre.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, politişti din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Navale Calafat au fost sesizaţi, sâmbătă, de către un lucrător din cadrul Oficiului de Căpitanie Calafat, cu privire la faptul că, un bărbat de 54, din Drobeta Turnu Severin, marinar, a dispărut de la bordul unui şlep, ce se afla în Portul Calafat, în vederea efectuării reviziei de ieşire din ţară, având ca destinaţie Portul Prahovo din Serbia, scrie ziare.com.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, însoţiţi de un tehnician criminalist din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat şi un lucrător al Căpitaniei Calafat. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, verificându-se toate compartimentele navei, fiind ridicate mai multe bunuri, înscrisuri şi alte probe în vederea stabilirii situaţiei de fapt. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de scafandri militari din cadrul ISU Dolj pentru efectuarea operaţiunilor de cautare în apele fluviului Dunărea”, a transmis IPJ Dolj.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Sursă Foto: Captură video DoljTV

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net