Alegeri locale 2020. Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 2, invitat luni, de la ora 13.00, la interviurile HotNews LIVE

Dan Cristian Popescu a fost în ultimii 4 ani la conducerea Primărei Sectorului 2, ca viceprimar susținut de PNL, alături de primarul Toader Mugur Mihai (PSD). După ce PNL a desemnat un alt candidat pentru funcția de primar al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu a anunțat că va candida ca independent, apoi a demisionat din PNL fiind susținut de PSD. Ce a făcut în ultimii 4 ani pentru cetățenii din Sectorul 2? Cum a ajuns Sectorul 2 unul dintre cele mai murdare din București? Ce soluții are pentru Sectorul 2? Dan Cristian Popescu este invitat la interviurile HotNews live, luni, începând cu ora 13.00, pentru a răspunde întrebărilor noastre și a celor primite de la cititori.

  • Cititorii HotNews.ro pot adresa întrebări invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele conținând atacuri la persoană sau injurii nu vor fi aprobate.


Citeste continuarea articolului pe hotnews.ro