Alegeri locale 2020. Schimbare la Timişoara. Nicolae Robu îşi recunoaşte înfrângerea

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, se recunoaşte învins, duminică, după numărătoarea paralelă a doar 15% din voturi, el spunând că rezultatele sunt relevante şi că aşteptările timişorenilor au fost altele. Cel care l-a învins pe Robu la Primăria Timişoara este Dominic Fritz, de la USR.

„Avem rezultate parţiale, dar eu zic că deja sunt relevante. Au fost numărate paralel peste 15% din voturi şi am pierdut”, a spus Nicolae Robu, primar din partea PNL şi candidat pentru încă un mandat.

Robu a mai spus că respectă dorinţa timişorenilor, chiar dacă este surprins de diferenţa mare de voturi.

„Este voinţa timişorenilor, eu nu pot decât să o respect. Diferenţa de voturi este mare, în procente nu vă pot spune pentru că nu a putut fi calculat în procente, pentru că nu am avut şi de la ceilalţi candidaţi, dar comparând numărul de voturi, diferenţa este mare, surprinzător de mare pentru mine, pentru că am considerat, văzând această campanie, că va fi un scor strâns şi am fost optimist până în ultimul moment. Dar diferenţa este mare, ceea ce înseamnă că aşteptările timişorenilor sunt altele”, a mai spus Robu.

Cel care l-a învins pe Robu la Primăria Timişoara este Dominic Fritz, de la USR.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca…
Citeste continuarea articolului pe mediafax.ro