Alexandru Kocsis-Cristea: Sunt revoltat că PNL nu a fost în stare să găsească o propunere pentru premier – Mesaj pentru Cîțu

JOI, 14 OCTOMBRIE 2021, 00:18

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

<!–

–>

Despre Dacian Cioloș, premierul desemnat de președinte, deputatul PNL Alexandru Kocsis-Cristea a afirmat că „omul și-a asumat o nominalizare, a fost desemnat pentru că, din cinci partide, doar USR a venit cu o propunere”.

„De ce PNL, din toata conducerea, din Biroul Executiv, cei 50 nu au fost în stare să nu găsească o propunere?”, a declarat deputatul PNL, miercuri seară, în emisiunea „100%”, la Realitatea PLUS.

„Sunt de-a dreptul revoltat că din cel mai mare partid din coaliție nu a fost în stare cineva să facă o singură propunere! De Ilie Bolojan a auzit cineva din țara asta? De Siegfried Mureșan? De Violeta Alexandru: Numai Florin Cîțu nu a auzit”, a mai spus Alexandru Kocsis-Cristea.

Deputatul PNL a criticat în continuare și poziția adoptată de PNL și de actualul președinte Florin Cîțu la actualele discuții pentru refacerea coaliției.

Alexandru Kocsis-Cristea a amintit și de mutarea fostului președinte al partidului la negocierile de anul trecut, din decembrie 2020, pentru formarea coaliției de dreapta PNL-USR-UDMR, cu Florin Cîțu premier: „Ludovic Orban a fost destul de înțelept să facă un pas în spate să dea o șansă formării acestei coaliții”.


Citește și:

<!– –> <!–

–>
<!– –>
<!–

–>

Citeste continuarea articolului pe realitatea.net