Ana Birchall, devastată de durere! Cineva i-a otrăvit câinele: „Primele şi ultimile mele fotografii cu Tommy”

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a anunțat, pe rețeaua de socializare Facebook, că i-a murit câinele. Animalul a fost otrăvit, spune politicianul.

„Primele şi ultimile mele fotografii cu Tommy. Nu voi mai putea avea altele, nu voi mai putea avea alte momente de fericire cu Tommy, nu o să am cum să vă mai informez cu ce nebunii face, pentru că o minte criminală şi bolnavă l-a otrăvit ieri şi aseară a murit în braţele lui Martyn!

„Nu s-a mai putut face nimic!”

Otrava a fost atât de puternică încât, cu toate eforturile doctorului, nu s-a mai putut face nimic. Nu pot spune în cuvinte ce simt acum şi ce aş face dacă aş şti cine a comis crima asta! Andrutu este devastat!”, este mesajul trist al Anei Birchall.

„Cățelul era în convulsii și în chinuri groaznice”: O asociație publică fotografii cu animale otrăvite pe străzile din Siret – FOTO

O asociație pentru protecția animalelor din Suceava a reclamat, în ianuarie 2020, că tot mai multe animale sunt otrăvite pe străzile orașului Siret.

Reprezentanții asociației au postat pe Facebook mai multe fotografii cu animale moarte, surprinse pe străzile orașului Siret.

„Ceea ce vedeți sunt trupuri de câini și de pisici care zac pe străzile din Siret. Otrăviți. Oamenii sunt indignați și revoltați și ne scriu că acțiunile de felul acesta se întâmplă regulat. S-au otrăvit și ieri câini, și de sărbători, și în toamna anului trecut, iar mai grav este faptul că au murit și animale din curțile oamenilor, deci s-a aruncat cu otravă peste garduri”, scriu reprezentanții asociației.

Aceștia spun că a fost otrăvit chiar și un câine cu proprietar: „Cățelul era în convulsii și în chinuri groaznice în fața porții de la brutăria veche. O doamnă l-a dus urgent la o clinică din Rădăuți, însă din păcate nu a putut fi salvat”.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info