Andreea a murit alături de bunicul ei, după ce s-au răsturnat cu mașina într-un lac înghețat. Tânăra visa să ajungă asistentă medicală

Andreea a murit, marți, alături de bunicul ei, după ce au căzut cu mașina într-un lac din localitatea Liteni, Suceava.

Cei doi mergeau veneau de la Suceava și se îndreptau spre Berchișești. Într-o curbă, unde circulația este deviată tocmai pentru a ocoli zona în care se află șantierul, autoturismul condus de Ioan R. a ieșit de pe drum și a ajuns direct în apa adâncă de 4-5 metri.

Mașina a fost scoasă de pompieri după ce a fost găsită de scafandri pe fundul apei. Pompierii au căutat vehiculul cu bărci pneumatice și au trebuit să spargă mai întâi gheața de deasupra iazului.

Misiunea de salvare a fost una dificilă din cauza temperaturii scăzute a apei. Potrivit jurnaliștilor de la publicația locală Informațiata.ro, localnicii se plâng că de doi ani de zile pe porțiunea respectivă de drum județean se fac lucrări după ce s-a dărâmat un pod, iar zona nu este semnalizată corespunzător.

Au intervenit pompierii militari

La fața locului au mers pompierii militari cu două autospeciale, un autocamion cu barca pneumatică și două ambulanțe SMURD. Pentru scoaterea mașinii s-a apelat inclusiv la sprijinul unor scafandri. Ancheta a fost preluată de oamenii legi, urmând să stabilească motivul pentru care s-a produs

Andreea visa să ajungă asistentă medicală, însă visul i-a fost spulberat într-o secundă.Pe pagina de socializare a tinerei curg mesaje de adio din partea celor care au cunoscut-o.

De ce tu? Viața a fost prea nedreaptă cu tine. Nu o sa te uit niciodată draga mea Andreea. Nu îmi vine să cred, sper sa ne vedem din nou acolo Sus. Te voi iubi mereu”.

Câtă lipsă de răspundere au unele firme ce execută lucrări pentru statul Român, un parapet cred că era suficient pentru a salva două vieți omenești. O pierdere pentru care nu răspunde nimeni, pierderea unei fete care lupta să învețe să lucreze în sistemul medical pentru a salva vieți ca în cele din urmă să moară atât de tânără și într-o moarte oribilă„.

„Dumnezeu să te ierte draga mea Andreea”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de cei care au cunoscut-o pe tânără.

Citește și A murit Daniela, fata trasă cu un colac pe zăpadă, care s-a izbit de un copac

Citeste continuarea articolului pe gandul.info