Autorii jafului ca-n filme din Sintești sunt încă în libertate

Două clanuri de romi din Sinteşti s-au războit marţi seară, în plină stradă, pentru o sumă uriaşă: aproape 7 miliarde de lei vechi.

Romii au fost prădați de hoți, după ce au scos de la bancă 650.000 de lei. Inițial, păgubiții au pornit liniștiți la drum, spre casa lor din satul ilfovean, Sintești, fără să bănuiască niciun moment, că sunt urmăriți de hoți.

Hoții au reuşit să fugă cu 650.000 de lei

Când au parcat mașina, infractorii au furat geanta aflată pe bancheta din spate. 

Urmărirea ca-n filme s-a încheiat în zona Primăriei Jilava, după ce păgubiții au intrat intenționat cu mașina în vehiculul făptașilor. Astfel s-a ajuns la un accident în lanț. 

Șapte mașini au fost implicate în urmărirea ca-n filme

Potrivit poliţiştilor, a rezultat faptul că în evenimentul rutier sesizat au fost implicate șapte autovehicule și că acesta s-ar fi produs în timp ce persoana vătămată urmărea autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de comiterea faptei sesizate.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a trei persoane, care au fost transportate la un spital din București, de către echipajele medicale sosite la fața locului, precum și pagube materiale.

Hoții au fugit pe hos cu geanta de bani după accident.

Autoritățile încearcă să dea de urma infractorilor

În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor faptei reclamate, depistarea acestora și stabilirea cu exactitate a situației și de fapt și de drept, cât și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro