”Black Lives Matter” și ”Antifa” au vandalizat și batjocorit Memorialul Victimelor Comunismului!

Marion Smith, directorul executiv al Fundației Memoriale a Victimelor Comunismului, a publicat marți, pe rețelele de socializare, imagini care ilustrează vandalismul aderenților Mișcărilor ”Black Lives Matter” și ”Antifa”.

Fotografiile arată inițialele „BLM” și ceea ce pare să facă parte dintr-un alt cuvânt, pictate cu sprayuri cu vopsea pe monument. După ce au vandalizat memorialul victimelor comunismului, protestatarii anti Trump care militează pentru ”democrație”, s-au fotografiat arătând degetul mijlociu piedestalului statuii unde este inscripționat mesajul: „Pentru cele mai bine de o sută de milioane de victime ale comunismului și pentru cei care iubesc libertatea”.

„Având în vedere că grupurile Antifa susțin în mod deschis ideologia marxistă și ne-au vandalizat memorialul și înainte, nu este deloc surprinzător faptul că grupul a decis să dezonoreze din nou memoria a peste 100 de milioane de morți”, a spus directorul executiv al Fundației Memoriale a victimelor comunismului, Marion Smith, citat de către Daily Caller News Foundation.

Citește și Revolta publică, sarcină de serviciu: George Soros și contribuția sa la haosul american

Deloc întâmplător, vandalizarea omagiului adus morților are loc în aceeași săptămână cu comemorarea suprimării brutale, de către Partidul Comunist Chinez, a protestelor din Piața Tiananmen din 1989, acțiune soldată ulterior cu moartea câtorva mii de protestatari chinezi.

Monumentul memorial Victimele comunismului este o replică a statuii „Zeița Democrației”, care a fost o construcție înaltă de 10 metri, asamblată în timpul protestelor din 1989 din Piața Tiananmen din China. Lucrările au început pe 27 mai 1989, în Academia Centrală de Arte Plastice, înainte ca studenții de acolo să mute în mod secret statuia, pe bucăți, evitând securitatea statului, pentru a o asambla în Piața Tiananmen trei zile mai târziu.

”Zeiața Libertății” a stat doar cinci zile în piață, înainte ca un tanc al Armatei de Eliberare a Persoanelor să o spulbere într-un moment transmis în direct la televiziunea Chineză.

Citește și ”Antifa”, sau anarhia ideologică din spatele războiului american de stradă

Citeste continuarea articolului pe romanialibera.ro