Calendar Titularizare 2020: înscrierile au loc în perioada 9-16 iulie, rezultatele se afișează pe 4 august

Înscrierile pentru Titularizare 2020 au loc în perioada 9-16 iulie, iar pe 17 iulie vor fi afișate datele candidaților, potrivit ordinului de ministru care stabilește calendarul de mobilitate obținut de Edupedu.ro. Proba scrisă a acestui concurs de angajare în învățământ are loc pe 29 iulie și pe 4 august se vor afișa rezultatele inițiale.

Calendarul Titularizării a fost suspendat pe data de 17 iunie în condițiile în care pe 18 iunie ar fi trebui să înceapă înscrierile petnru acest concurs de angajare în învățământ. Motivele deciziei sunt aici.

Noul calendar pentru Titularizare 2020 este următorul:

Ocuparea prin concurs național a posturilor didactice catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar:

  • Perioada: 9-16 iulie 2020 – înregistrarea la inspectoratele școlare, a dosarelor de înscrierea candidaților la concursul național, sesiunea 2020, inclusiv pentru absolvenții promoției 2020/absolvenții 2020 ai programelor de pregătire psihopedagogică oferită de departamentele pentru pregătirea personalului didactic/departamentele de specialitate cu profil psihopedagogic; verificarea și avizarea dosarelor de înscrierea candidaților de către comisia județeană/a Municipiului București de organizare și desfășurare a concursului.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Foto: pexels.com


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro