Codrin Ştefănescu, atac la conducerea PSD: „Gata! Ajunge! Parlamentarii, primarii, sutele de mii de membri trebuie să-şi recupereze urgent partidul!”

De
Valentina Postelnicu,

Luni, 25 mai 2020, 14:31

„În ultima vreme suntem criticaţi tocmai de cei care au crezut în noi şi ne-au votat! Şi au dreptate, asta-i clar! Limpede ca lumina zilei. Se vede din spaţiu că PSD a devenit o penibilă anexă a PNL şi a lui Iohannis. Că suntem timizi si speriaţi să nu ne supărăm şefii din umbrā! Că ne delimitām, la ordin, de toate mesaje din trecut! Că numele Dragnea, Codrin, Olguţa, Şerban, Pleşoianu, Nicolicea, Iordache etc., sunt interzise de noua conducere a PSD. Că partidul este predat la cheie unor securici care urăsc de moarte acest partid”, spune Codrin Ştefănescu.

El continuă atacul la adresa liderilor partidului: „Pucisştii de ieri, şcoliţi in tot felul de academii secrete, noii conducători de azi!”.

Codrin Ştefănescu acuză conducerea PSD că demite, „pe bandā rulantă, toţi membrii curajosi interzişi de sistem”.

” Sunt alungate toate vocile puternice care au dat acestui partid vigoarea de altădată”, mai spune Ştefănescu.

Fostul secretar general al partidului face apel la revoltă în interiorul partidului.

„Gata! Ajunge! Parlamentarii, primarii, liderii judeteni, sutele de mii de membri ai PSD trebuie sā-si recupereze urgent partidul! Altfel, milioane de români care au votat PSD, ne vor face de ocară! Si nu vom mai ieşi printre oameni de rusine! Că am fost lasi şi i-am trădat! Eu, unul, m-am săturat să fiu singurul care spune lucrurilor pe nume!”, spune, în finalul postării, Codrin Ştefănescu.

Nu este singura voce critică din ultima perioadă, din PSD.

Fostul premier şi lider PSD Viorica Dăncilă l-a taxat pe Marcel Ciolacu, după scandalul privind proiectul UDMR al autonomiei Ţinutului Secuiesc şi i-a cerut demisia.

„Oricine ar fi fost liderul PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituţional şi anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români şi nici să rămână în fruntea partidului”, spunea Dăncilă, tot într-un mesaj pe Facebook.

Un al pesedist, Dorel Căprar, a criticat, de asemenea, conducerea PSD, la scurt timp fiind exclus din partid.

Citeşte şi:

MAE, despre focarul de COVID-19 de la abatorul din Birkenfeld: Aproximativ 275 din totalul lucrătorilor infectaţi sunt români

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”


Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente

HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro