Cozi uriașe la centrele de vaccinare Romexpo și Palatul Copiilor după ce Registrul Național de Vaccinare a fost blocat două ore

Registrul Național de Vaccinare a întâmpinat probleme cu înregistrarea persoanelor și cu eliberarea adeverințelor de vaccinare timp de două ore. Oamenii au venit de la primele ore pentru a se imuniza.

„Momentan, experimentăm dificultăți in operarea aplicației, revenim în cel mai scurt timp. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis autoritățile într-un anunț pe site-ul https://adulti.renv.ro.

Sistemul a redevenit funcțional în jurul orei 11.00. Priroitate în procesul de înregistrare și de eliberare a adeverințelor de vaccinare au persoanele venite în intervalul orar 8.00 – 9.00.

Dificultăți în fluxul de vaccinare au fost întâmpinate și la primul centru de vaccinare drive-thru din Oradea. Și acolo persoanele care au dorit să se vaccineze au trebuit să aștepte zeci de minute, transmite Digi24.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro